2012-08-16 08:54:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - nehezen megy ma a koncentrálás

Napi horoszkóp augusztus 16-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Rá kellene ébrednie, hogy nem az ön gondja az egyetlen, és pláne nem a legnagyobb baj a világban. Arra, ami önt bántja, az idő jelentheti a legjobb gyógyírt. Ebben bízzon, és nézzen körül, kinek segíthet? Volna mit tennie…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Magánéleti válságán segíthetnek ugyan az apró örömök (fodrász, kozmetika, új ruha), de a megoldáshoz önmagában ez még nem elég. Ehhez egy nagy elrugaszkodásra lenne szüksége. És leginkább örömre. Tanuljon táncolni, énekeljen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó lenne, ha végre nekilátna megszervezni a hétvégi programját. Ha nem akarja a négy falat nézni, akkor önnek kell a telefont a kezébe vennie. A szervezésben ön a mester a családban. A kivitelezést már a párjára bízhatja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába, hogy anyagilag megbecsülik a munkahelyén: ön ezt már kevésnek érzi. Az élet azonban nem csak a munkahelyen zajlik: ha a biztonságát nem akarja feladni, akkor keressen módot a kreativitásának valamilyen hobbiban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán ha kedvesebben közeledne a párjához, nem kellene annyit morogniuk egymásra. Mindenki vét valamiben, de a kulcs a megbocsátás, és feledés. Próbáljon meg úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Legyen nagyvonalú az érzelmekben is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hibát hibára halmozhat: a mai napon inkább ne kezdjen nagy precizitást igénylő munkálkodásba. Ebben ön általában igen jó, de most valahogy a fejük tetejére állnak a dolgok. Az álmodozásban ma jobb, mint a számításokban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még csak csütörtök van, de ön már a hétvégéről álmodozik. Nem is baj: így legalább lesz ideje mindent gondosan megtervezni, megszervezni. Gondoljon a váratlan vendégekre! Ha felkészül, nem érheti meglepetés. Kedvese ma meglepheti valamivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán a meleg teszi, hogy nagyon nehezen megy ma önnek a koncentrálás a munkahelyén. Csak arra ügyeljen, hogy a sürgős ügyekről ne feledkezzen meg. Közben ne feledkezzen meg a kellő folyadékpótlásról sem. Kímélje jobban a veséjét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nyissa ki a fülét: amit ma hall, hamarosan hasznára lehet. Többet is kellene mozgolódnia. Ne vesse meg a futó ismeretségeket sem. Egy véletlen találkozásból is lehet a közeljövőben új lehetőség, akár munka is az életében.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Baráti meglepetésre, ajándékra vagy látogatásra számíthat a mai napon. Egy különleges meghívás pedig egészen feldobhatja a kedvét. Még a kalandozásra is kedve kerekedhet, noha eddig talán ódzkodott az ilyesmitől.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önnek talán csak most érkezett el az igazi nyári szabadság ideje. Ha eddig nem volt alkalma hosszabb kikapcsolódásra, utazásra, most végre kiszakadhat a környezetéből. Ez megújítja testét-lelkét. Már nagy szüksége volna rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha az egészségi állapota leromlott, akkor ideje lenne egy életmódváltásnak. Ahogy a testével, s a lelkével bánt az utóbbi időben, nem is csoda, hogy ilyen helyzetbe jutott. De ne féljen: most még minden jóra fordítható.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: